maandag 21 september 2009

Da's pech, centrum weg

Luyksgestel hebben we gevonden maar daar is dan ook alles mee gezegd. Het lijkt namelijk geen echt dorpscentrum te hebben. TomTom bracht ons wel naar wat volgens het apparaat het centrum was maar het enige wat er op wees dat het ook inderdaad het centrum was, was de kerk. Geen spoor van iets wat op een woningverhuurder lijkt, maar daarvoor zullen we waarschijnlijk in Bergeijk moeten zijn. Eerst maar eens op Internet opzoeken dan.

We hadden ook nog verf nodig voor de caravan, maar de plaatselijke BoerenBond had maar één blik blauw en één blik wit en de plaatselijke Multimate had al helemaal niks (goed, ze hadden Hammerite maar dat is een tientje per blik duurder) dus zijn we doorgereden naar Eindhoven.

Nou hadden we allebei ook papieren nodig voor een urgentieaanvraag dus hebben we eerst een tussenstop gemaakt bij het Woonbedrijf. Geen verrassing: ook dakloosheid in combinatie met ernstige psychische klachten is geen reden om urgentiestatus te krijgen. Dat zal me niet weerhouden om het toch aan te vragen, na de afwijzing kan bezwaar worden aangetekend en de bezwaarcommissie is (volgens de dame van het Woonbedrijf) een stuk soepeler dan de urgentiecommissie. Wel wat hoop voor Sylvia: zij maakt wel een kans bij de urgentiecommissie.

De Eindhovense tak van de BoerenBond had wel genoeg verf op voorraad en het blijft deze week ideaal klusweer (droog, niet te warm, niet te koud) dus morgen gaat begonnen worden met het overschilderen van m'n koekblik.

Geen opmerkingen: