maandag 2 november 2009

De volgende rekening

Vanochtend had ik weer een afspraak met m'n tandarts en daarvoor had-ie maar liefst anderhalf uur uitgetrokken. Ik ben dan ook niet met bijster veel enthousiasme die kant opgegaan. Uiteindelijk viel het erg mee, één gaatje moest gevuld worden, een noodvulling moest vervangen worden, bij een van die twee waren de zenuwen al verwijderd, en dat in combinatie met twee verdovingen maakte de behandeling goed vol te houden.

Alleen moet ik nu nog twee keer terug omdat niet alles gedaan kon worden. Het echtpaar dat eigenaar is van de praktijk heeft namelijk een zoontje van 8 die aan ongeneeslijke kanker leed en gisteravond is overleden. Vrijdag is de begrafenis en wordt er dus niet gewerkt, en daardoor moest er het nodige geschoven worden met afspraken.

Als ouder die zelf een kind verloren heeft weet ik precies wat ze nu doormaken...

Maar het leven gaat door en dus moest ik vanmiddag ook weer op pad. Eerst naar het postkantoor om het wachtwoord voor m'n zakelijke rekening op te halen, en dan door naar de postbus. Wat daar in lag gaat weer geld kosten: de rekening van Recreatiepark Blauwe Meer lag er in, en dat was er eentje voor € 2.190 voor het hele jaar 2010. Daar zat ook een formulier bij voor het zogeheten nachtregister, waarmee de pasjes voor volgend jaar aangevraagd kunnen worden.

Die twee A4-tjes bij elkaar zorgden wel voor wat onduidelijkheid. De rekening mag in drie termijnen betaald worden, volgens de factuur moest de eerste € 800 vóór 1 november 2009 betaald zijn (dat gaat dus per definitie niet lukken), volgens het andere formulier vóór 1 december 2009.

Politieteller: vandaag 1, totaal 33

Geen opmerkingen: