vrijdag 16 oktober 2009

De fiscus wil weer geld zien

We hebben weer kilometers gemaakt vandaag. Sylvia moest naar de GGzE, we moesten allebei naar onze respectievelijke postbussen, er moesten boodschappen gedaan worden en er moest ook nog gewinkeld worden voor vloerbedekking.

Dat linoleum in m'n caravan is natuurlijk wel onderhoudsvriendelijk maar ook erg koud als je 's ochtends uit bed stapt en met je blote voeten op het linoleum landt. Bij Leen Bakker hadden ze vloertegels in de aanbieding maar die bleken ze niet in de goede kleur te hebben dus moest er verder gezocht worden. Uiteindelijk vonden we bij de Kwantum een restje tapijt dat net iets groter was dan we nodig hadden en hebben we dat meegenomen.

Om 18:00 waren we weer op de camping. Nou leek het mij, na al dat sjouwen, een strak plan om het bed op te maken en het tapijtleggen morgen te doen. Maar ja, Sylvia was niet te stuiten en dus moest dat eerst gebeuren. Twee uur later was de slaapkamer ontruimd, was het vloerkleed gelegd, waren allerlei spullen die onder het bed lagen uitgezocht, de slaapkamer weer ingeruimd en het bed opgemaakt. Pfft...

Met de post was ik minder blij. Volgens de Belastingdienst heb ik over 2008 teveel Huurtoeslag en teveel Zorgtoeslag gekregen en die willen ze nu dus terughebben. Of ik alles bij elkaar maar even zo'n € 2.200 op wil hoesten.

Politieteller: vandaag 3, totaal 21

Geen opmerkingen: