dinsdag 13 oktober 2009

Een relatieve meevaller

M'n GSM blijkt net als z'n eigenaar een beetje van het padje af te zijn: z'n klok loopt soms een uur achter om even later opeens weer goed te lopen. Da's niet handig, dus werd De Grote Wisseltruc maar even toegepast: SIM-kaartje overzetten in een ander toestel. Je moet iets, nietwaar?

Mag onderhand ook wel eens, m'n GSM is intussen 6 jaar oud en dus naar GSM-begrippen antiek. Nog even en hij is weer geld waard.

In m'n postbus lag vandaag onder andere een envelop van Recreatiepark Blauwe Meer. Dat kon eigenlijk maar één ding betekenen: de afrekening nutsvoorzieningen en de rekening voor het staangeld voor 2010. Die laatste zat er niet in (maar die zal echt nog wel komen), die eerste bleek mee te vallen. Althans, meevallen gezien de idioot hoge tarieven. Ik had verwacht ergens tussen de € 1.000 en € 1.500 te moeten betalen, maar ze willen "slechts" € 578 van me. Dat viel dus mee, en nu de rekening binnen is kan ik ook beginnen aan m'n financiële planning voor 2010. Zoals het er nu uitziet gaat m'n caravan me aan vaste lasten plus nutsvoorzieningen ongeveer € 250 per maand kosten. Daar kun je geen woning voor huren.

Politieteller: vandaag 3, totaal 15

Geen opmerkingen: