zondag 11 oktober 2009

Je moet maar op het idee komen

Vanochtend kwam ik Ruben, m'n buurman op de camping, tegen. Die had een idee voor het isoleren van de caravanvloer waar we zelf nog niet opgekomen waren. Aan de onderkant isoleren is geen optie vanwege gebrek aan kruipruimte, van binnen isoleren is geen optie omdat de vloer dan zeker vijf centimeter hoger zou komen te liggen. Dus wat doe je dan? Je haalt de hele vloer eruit (dan sta je in de caravan dus alsnog met je voeten in het zand), draait 'm om, monteert de isolatie, draait de vloer weer om en legt 'm terug. Je moet maar even op het idee komen...

Alleen is dat een klus die je in één dag moet doen en daar is het huidige herfstweer niet echt geschikt voor, dus wordt ook dat een klus voor het voorjaar.

Vandaag ben ik toch nog maar even verder gegaan met m'n verweer, en dat bleek uiteindelijk heel wat meer tijd te kosten dan ik had gedacht. Maar het resultaat mag er zijn, als de rechter Sonja nou toch nog haar zin geeft is de rechterlijke macht wat mij betreft definitief afgeschreven en kan het Paleis van Justitie in 's-Hertogenbosch gesloten worden wegens gebrek aan gerechtigheid.

Politieteller: vandaag 0, totaal 12

Geen opmerkingen: