donderdag 4 februari 2010

Belt u ons niet, bellen wij u ook niet

Het leven draaide vandaag om twee zaken: Sylvia en m'n computer.

Om met die laatste te beginnen: die heeft kuren. Zoveel kuren dat ik een verse harde schijf in het systeem geplaatst heb en begonnen ben om alles opnieuw te installeren. Windows Vista, Microsoft Office 2007 en allerlei drivers, om vervolgens de automatische updates er op los te laten. Dat zijn er nogal wat (m'n Vista- en Office-CD'tjes zijn nog uit 2007) en dus heeft het apparaat urenlang staan ploeteren om updates binnen te halen. Daar heb ik inmiddels zoveel ervaring mee dat ik nu al weet dat-ie daar morgen ook weer mee bezig zal zijn.

Sylvia werd weer geteisterd door medewerkers van Gemeente, Leefbaar Nederland en politie die precies datgene deden wat ze niet hadden moeten doen. Ze zouden vandaag terugbellen maar dat hebben ze niet gedaan. Zoiets moet je bij Sylvia vooral niet doen. Vanmiddag heeft ze weer eens een poging gedaan om een afspraak geregeld te krijgen bij burgemeester Rob van Gijzel (iets wat ze al sinds oktober probeert) maar z'n secretaresse blijft halsstarrig weigeren. Kennelijk is de gewone burger niet belangrijk voor iemand die z'n salaris toch juist te danken heeft aan de Eindhovense bevolking.

Waarna Sylvia 's avonds met een pesthumeur terugkwam, in bad ging en vervolgens weer vertrok voor een ludieke actie. Daarover later meer.

M'n schreeuw om hulp richting Gemeenteraad en College van B&W heeft nog niets opgeleverd. De enige reactie tot nog toe kwam van Ans Heesterbeek, fractievoorzitter van de SP. Die schreeuw om hulp was als Word-document per e-mail verstuurd maar ze kon het document niet openen. Ik heb 'r de brief nog maar een keer gemaild, deze keer als PDF-bestand. Daar heeft ze niet meer op gereageerd dus ik ga er maar van uit dat ze die wel kon openen. Nu nog afwachten of er verder nog reacties komen. Al kan het best zijn dat ook de Gemeenteraad en het College van B&W me laten barsten.

Geen opmerkingen: