zaterdag 30 augustus 2008

Valkenburg

Na het ontbijt zijn we richting het station gelopen om daar de Intercity naar Maastricht te nemen. We waren precies op tijd. Precies op tijd om de trein voor onze neus te zien vertrekken, om precies te zijn. Shit, half uur wachten op de volgende. Dat hebben we ook overleefd, en een half uur later zaten we alsnog in Intercity naar Maastricht. Daar overstappen op de stoptrein naar Valkenburg, en vervolgens een middagje toeristje spelen.

Wat doet een mens daar zoal? Gewoon, dat wat iedereen doet. Een keer naar boven richting de toren bij de kabelbaan (niet met de kabelbaan maar over een wandelaar-onvriendelijk voetpad), bovenaan bij de kabelbaan twee rondjes over de rodelbaan (fun!), en zo nog wat andere toeristische attracties. Bij de meeste niet verder dan de poort, want tegenwoordig willen ze overal geld voor hebben. En ongelooflijk hoeveel trappen ze daar hebben!

Vervolgens weer met de trein terug naar 's-Hertogenbosch, en flink verkouden geworden van de airco in de trein. Daarna nog een rondje over de kermis, de rest van de avond onderuit op de bank, en dan weer slapen.

Geen opmerkingen: