vrijdag 26 september 2008

Eng kind

Het was lekker, een half uur langer kunnen blijven liggen. Helaas blijft het niet duren. Aansluitend aan m'n ochtendrit heb ik nog een rit, die zoals wel eens vaker gebeurt niet gehinderd werd door enige realistische tijdsplanning. Oftewel, die passagiers werden te laat opgehaald en kwamen dus ook drie kwartier later dan gepland op hun bestemming. Waarop de Planning besloot twee van de drie passagiers van m'n ritlijst te gooien zodat ik er vrijdag's nog maar eentje hoef op te halen.

Een van de kids op m'n schoolroute is toch wel een probleemgeval: hij lijkt volledig geobsedeerd door alles wat met dood, wapens en geweld te maken heeft. Jakkes...

Door die vertraging vanochtend is er nu ook een wijziging doorgevoerd in de planning van m'n schoolroute 's ochtends: de eerste kids worden vanaf maandag niet meer om 08:00 opgehaald maar om 07:45 -- en uiteraard was ik als chauffeur de arme sukkel die dat aan de moeder van die twee kids mocht gaan vertellen. Ze was niet blij. Ik ook niet, want dat betekent dat m'n half uurtje extra slaap dan nog maar een kwartier is.

Geen opmerkingen: